Efterlysning: Har nogen set de usynlige medarbejdere?

Kan vi i Nyborg kommune noget helt særligt?

Vi har ihvertfald ansatte i vores daginstitutioner og SFO’er, som er usynlige. Sådan helt og aldeles pist væk. Ikke engang børnene kan se dem, ej heller høre dem. Måske holder de til inde i legoet, bag toilettet eller i et træ på legepladsen, men ingen kan få øje på dem. Forældre,  børn og personale leder efter dem. Derfor har vi sendt en efterlysning ud.

I den politiske aftale om Nyborg kommunes budget 2019-2022 står der, at Nyborg kommune lever op til det landspolitiske mål med 6 børnehavebørn pr. Medarbejder og 3 vuggestuebørn pr. Medarbejder, da fordelingen i Nyborg kommune ligger på 5,50 pr. medarbejder.

Politikerne kan tilsyneladende få øje på flere medarbejdere pr. Barn, end vi som ansatte oplever og ser, der er på gulvet i dagligdagen.

Vores lommeregner stemmer ikke overens med jeres. Hvordan er I politikere kommet frem til dette tal? Vores virkelighed stemmer desværre ikke overens med de tal, som er offentliggjort. Os, der er på gulvet til daglig, har mangle flere børn pr. Voksen, end I beskriver. Vi ønsker dog inderligt, at det er os, der tager fejl. Derfor har vi sendt en hjertevarm efterlysning ud til alle borgere i Nyborg kommune, fordi vi behøver jeres hjælp.

Hjælp os med at finde dem, vores forsvundne og usynlige kollegaer, så vores børn har nok uddannet personale tilstede over hele dagen, som er med til at skabe en udviklende, omsorgsfuld, støttende og stabil dag for alle vores børn i Nyborg kommune.

udgivet i Fyens stifttidende d. 08.10.18

Kommentarer