#frikadellegate

Frikadeller 2...

Frikadellesmeden (og det er mig) vil gerne og helt officielt tage skarp afstand til ham Frikadelle Frands’en fra DF, der mener at der skal serveres svinekød i danske daginstitutioner.

Jeg mener det må være op til den enkelte forældrebestyrelse (som også har kompetencen dertil) i børnehaven eller vuggestuen at vedtage hvilken madpolitik der skal gøre sig gældende for børnene – og skulle frikadeller og andet med svinekød ikke blive en del deraf – eller fx. kylling – “so what.”

Det er altså ikke noget børnene kommer til at dø af mangel på – og er frikadeller “et must” (det er det så her 😉) for forældrene, så må de lave dem der hjemme – til aftensmad – eller have nogen læggende i fryseren, til lige at varme op, hvis deres barn er ved at gå frikadellekold.

Hvor svært kan det lige være…?…

PS. Jeg synes det vil være langt mere oplagt at gå op i emner som:  1) Normering og børns trivsel i forhold til den. 2) Legepladskultur eller 3) Skal vi teste børnenes sprogudvikling – og evt. hvorfor…?…

Kommentarer