Status:

Haves: En stemme der er ved at gøre sig klar til at blogge med omverdenen ;0)

Ønskes: Det gode børneliv og en tydelig ytringsfrihed indenfor mit fag

Wauw jeg er tændt!!

Jeg var ude at diskutere politik hele lørdag aften. Selvfølgelig kom vi da ind på børnepolitikken, hvor jeg prøvede at tiltrække diverse forældres opmærksomhed mod deres børns hverdag og liv i daginstitutionen. Men også en snak om at være interesseret i de aktuelle forhold og det at aktivt gøre en forskel. Her tænker jeg jo netop også om de forhold vi hverdag står i som pædagoger. Deres argumenter var hele tiden, hvorfor jeg krævede de skulle betale mere i skat, hvortil jeg svarede, at det havde jeg intet nævnt om – jeg ønskede blot at de skulle være mere nysgerrige på hvordan de aktuelle forhold i virkeligheden var – en ganske almindelig interesse for sit barns ve og vel og at det ikke handler om kun at betale sig fra tingene, men at gøre en aktiv personlig indsats!!

Kommentarer