Børn og Unge Brænder Bænke

Nu forstår jeg hvorfor børn og unge brænder bænke af i parker og hvor de nu end kan komme til det. Vi sætter dem på bænkene, når vi giver dem “time out”, som straf og sanktion. No wonder! I lørdags gik jeg forbi en halv forbrændt bænk. Forinden havde mine sønner og jeg vandret forbi de forkulede rester af et bålhus, og det var først da jeg sad til pause og snakkede med mine kollegaer,  at det gik op for mig hvad den sandsynlig årsag til sådan et aparte adfærd var. Det er sgu os pædagoger der får børnene til at futte ting af ? Hvad skal man gøre når ens hoved føles som en kokos skal der bankes afsted i en pinball maskine, børn der spammer ens hjerne med anmodninger,jamren, råb, skrig og skrål, grin, krav og rapporter, samtidig med at man forsøger at give nærværende pædagogisk støtte til fem børn samtidig med at bevare det generelle overblik, og to piger beslutter at sparke et andet barn ned fra et legetårn? Jeg brugte ikke bænken, men det kunne jeg lige så godt have gjort.

Kommentarer