Barselsvikaren er sparet væk

Når fritids- og klub institutionerne ikke ansætter barselsvikarer for at spare penge, så betyder det at pædagogerne bliver yderligere pressede i en forvejen presset hverdag og at kvaliteten bliver forringet. Men også at de kvinder og mænd, som er sygemeldt eller på barsel skal have dårlig samvittighed overfor deres kolleger.

På min tidligere arbejdsplads var vi 4 pædagoger ansat. Jeg var så heldig, at blive gravid og endda med tvillinger. Desværre brast den ”lyserøde graviditets boble” efter et par måneder og jeg blev sygemeldt på grund af kraftige graviditets gener.

Et stykke tid efter fik jeg besøg af min kollega Mathilde, jeg spurgte hende om der var blevet ansat en barselsvikar i min stilling? Hun kunne med gru i stemmen fortælle mig at det var blevet besluttet, at der ikke skulle ansættes nogen barselsvikar.

Så ikke nok med, at jeg var ærgerlig over min krop, så kunne jeg nu også være ærgerlig over min arbejdsgivers beslutning og have dårlig samvittighed overfor mine kolleger, som nu skulle løbe endnu hurtigere. Så resultatet blev at tre pædagoger stod med fire pædagogers arbejde. Kort tid før jeg skulle vende tilbage var det min kollega Sørens tur til barsel. Også skulle man jo tro der blev ansat en barselsvikar denne gang, men nej endnu engang blev en barsel set, som en mulighed for at spare lønninger så i en 1,5 måned var der 2 pædagoger til 4 pædagogers arbejde.

Da jeg vendte tilbage blev jeg mødt af to meget trætte kolleger, Søren havde stadig barsel og jeg spurgte hvordan det var gået. Mathilde sagde med sarkasme og frustration i stemmen ”Bare rolig vi har lappet hullerne i væggene”.

Jeg har netop hørt en nærmest identisk historie fra en veninde, som arbejder, som pædagog i et fritidstilbud i en anden kommune. Så min oplevelse er ikke enestående.

Og desværre er det ikke altid slut ved det, løsningen kan blive permanent. Hvis pædagogen, der har været på barsel ikke vender tilbage bliver stillingen ikke altid besat igen. Der øjnes endnu en besparelse fordi pædagogerne ”har bevist” de kan klare sig igennem i mindre tal. Så pædagogerne der var tilbage og i et helt år har kæmpet for at holde institutionen oven vande og ”lappet huller i væggene”, bliver straffet for deres kamp.

Jeg mener det er ganske logisk, at når en pædagog går fra må der komme en pædagog til.

Arbejdsgivere, hjælp pædagogerne i fritids- og klub tilbuddene med at opretholde kvaliteten og fagligheden og lad være med at se de barslende kvinder og mænd, som en spare øvelse.

Kommentarer