Kære Merete Riisager.

Læserbrev Politiken 2. december 2016

Kære undervisningsminister Merete Riisager.
Først og fremmest: Tillykke med ministerposten.
Jeg kan se, at du bekymrer dig for kvaliteten af folkeskolen, nu når pædagogerne bidrager. Da pædagoger får mindre i løn, konkluderer du, at deres arbejde er tilsvarende dårligere. Det er der imidlertid en løsning på. Betal pædagoger i undervisningen det samme som lærerne og vupti, så er pædagogerne lige så dygtige som lærerne. Lige løn for lige arbejde.
Jeg ved ikke lige om det er noget I bruger i ministeriet. Men du må endelig sige til, hvis du får brug for flere råd eller lidt konkret viden om det daglige arbejde i folkeskolen. Jeg kender både kompetente lærere og dygtige pædagoger, der hellere end gerne vil hjælpe dig.
Med venlig hilsen
Majken Bentzen, skolepædagog.

Kommentarer