OMG:)

OMG😉de gode fortællinger og dokumentationen for, de sætter sig spor, ligger lige for næsen af os

Påsken er forbi, det er tirsdag, og jeg åbner.

Sara på 4 år er den første der kommer. Hun er ikke mere end lige kommet ind ad døren, før hun råber til mig, “Hej Trine, jeg har spist hjemme, må jeg godt tegne?” Vi finder papir og tuscher frem, og Sara gir den gas.

Efter at ha spist mine havregryn, sætter jeg mig over til Sara. “Hvad er det, du tegner?” Spørger je

“Det er ham, du fortalte om med hul i hænderne, se…. sådan her!” Sara sætter en prik på på hver hånd. Så ser hun på mig, smiler og siger, “men jeg kan kun tegne piger, men pyt med det ik’ Trine?”

Jo, i den grad pyt med det. Pludselig går det op for mig, at Sara på ti min. Har tegnet syv tegninger ud fra samme tema.

“Hold da op, har du tegnet alt det, mens jeg spiste morgenmad?” Det har hun, og nu genfortæller hun historien for mig. “Her er han død, her er den hule, han kom ind i, det der er stenen foran, og det der er hans mor. Sara kigger på mig og siger med tydelig stemme, “hun er MEGET ked af det.”

Sara giver mig alle tegningerne og siger, “de er til dig Trine” “tusind tak Sara, dem er jeg så glad for. ” Sara smiler og siger, “ja, det kan jeg godt forstå, jeg har også tegnet dem til far, han blev også glad.”

Jeg tænker tilbage på dagene op til påske, hvor jeg fortalte historien om Jesus – om hans død og opstandelse for børnene til samling.

Det blev en samling med masser af god snak om døde kæledyr, døde bedsteforældre og om huller i hænderne.

Jeg ser på tegningerne og bliver helt glad indeni.

Rigtig god dag til dig.

Kommentarer